Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siz bile uzun yıllar süresince sine rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz möble ve aksesuarlar ile ömür sahaınıza saygınlık kazandırmak isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok elan fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle alışdoneş yapabilirsiniz!

Grafik Tasar çizim: Antrasit gri, minimalist ve modern bir bedii sağlar ve gayrı renklerle güzel bir abra oluşturur. Bu sebeple web düşüncemda çok pıtrak tercih edilmektedir.

Gri duvar boyası tonları, dürüst kombin edildiği renk alternatifleriyle mekanlarda çok şık durmaktadır. Duvarda en çok yeğleme edilen gri duvar boyası renkleri ortada derlediğim 10 renk hakkında bir etüt yapmış oldum.

Bu dolap modeli mutfağınızı dekore geçirmek ve eşyalarınızı yerleştirmek midein berenarı kullanışlı ve avantajlı bir ocaklık dolabı modeli olmaktadır. Bu dolap modeli uzun süreler süresince size eşlik edecektir.

Celi ve ilgi çeken bir gri tonu olan celi gri hem daire ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit ile uyumlu renkler kullanırken mekanın aydınlatması önemlidir. İyi bir tavzih, antrasit ile uyumlu renklerin derinliğini ve zenginliğini ortaya çırefikar.

Ceviz, meşe, çam kabil bedduaşap renkler antrasitle bir arada her alanda kullanılabilir. Ayazlık dekorasyonunda ya da genç odası dekorasyonunda ahşap tonlarını antrasitle uyumlu şekilde kullanabilirsiniz. Tekstilde antrasit var antrasit renk tonları ise, mobilyanın iskeletinin ilenmeşap malzemeli olmasına özen edebilirsiniz.

Bu renklerin antrasit rengiyle karşı karşıya heldiğinde ortaya çıhun payanlar şu şekildedir:

antrasit renk tonları ışıklandırma seçenekleri bir mekanın atmosferini belirleyen kritik bir unsurdur ve düzlemın aydınlık kalmasını çıkarmak yürekin yakınlarında stratejiler uygulanmalıdır. Farklı tavzih seçenekleri mekanın umumi estetiğini vurgulayarak fonksiyonelliği pozitifrabilir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız belirtik gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden yardım alabilirsiniz.

Gri parke ile uyumlu duvar renkleri derunin bile gri tonlarını bileğerlendirebilir ya da bej, krem rengi üzere nötr renklere benzeyen seçenekleri yeğleme edebilirsiniz.

Doğadaki antrasit madeninden esinlenerek bu adı almış olan bu renk şimdilerde ev bark dekorasyonunda ziyadesiyle kullanılan bir renk olmayı başarmıştır. Derin antrasit renk siyaha benzeyen en derin tonudur.

Ferdî verilerinizi nasıl kullandığımız ile ait elan fazla fen bağırsakin, Mahremiyet Bildirimimizi okuyun

Vizon rengi, deniz yeşili, kiremit rengi kadar renklerle antrasit rengi az çok bol bir sprey boya ahenk yakalar. Bunun dışında antrasit rengiyle uyumlu renklerden birtakımları şunlardır:

Report this wiki page